Not signed in (Sign In)

Vanilla 1.0 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

  • CommentAuthorqzz10011
  • CommentTimeNov 20th 2017
   

  Hiasan rumah pada akhirnya bagaimana untuk memilih? Keluarkan lantai kayu pepejal, sebenarnya terdapat pilihan yang lebih baik. Lantai dan jubin lantai adalah single tegar ke dalam sekeping terbesar, bagaimana memilih sesuai untuk bahan hiasan lantai keluarga mereka juga ditemui apabila setiap masalah hiasan keluarga, bukan hanya untuk pertimbangkan bahan, tetapi kayu plastik untuk lantai teres saya juga pertimbangkan warna. Hari ini kita akan bercakap tentang isu-isu berkaitan lantai. Jenis dan Ciri Lantai Cara Pilih Tingkat untuk Soalan Lazim Keluarga Anda Tiga lantai yang paling biasa ialah lantai laminat, lantai laminat, dan lantai kayu pepejal.

  Terdapat lantai buluh lain, lantai PVC, lantai gabus, lantai kayu dan lain-lain anti karat. Nama lantai lantai bertetulang Bertetulang kertas lantai berlamina, papan serat berkepadatan tinggi adalah substrat, kertas hiasan permukaan yang diresapi dan kertas yang telah diresapi kertas, belakang kertas kira-kira, dengan sekam padi untuk papan wpc menekan panas, lidah terbuka dan alur dan proses lain yang dibuat dari Tongkou lantai. Pasaran adalah yang paling biasa, tetapi juga kategori paling banyak dipublikasikan, pembangunan di China kini lebih matang.

  Ciri yang paling utama adalah tahan haus khas, mudah dipasang, kelembapan-bukti, kalis api, penyelenggaraan mudah, berpatutan. Kekurangan juga jelas: teksturnya lemah, kaki berasa kaku. Melalui realisasi embossed dan keluli timbul secara serentak, untuk mengatasi kekurangan kualiti yang kurang baik, boleh direkam, dirasakan dengan kayu yang nyata untuk di Malaysia teras lantai idea diy kesan sebenar.

  Dan laminate flooring prestasi alam sekitar lantai tinggi, dan beberapa produk boleh melakukan kandungan formaldehid Parket tiga lapisan adalah arus utama Eropah, terdiri daripada tiga lapisan kayu berliku berliku-liku berperingkat, permukaan umumnya 3-4mm kayu berharga tebal, Tengah lapisan adalah bahan ekonomi mendatar, bahagian bawah adalah relatif dekat dengan ketumpatan lapisan permukaan kayu, tiga lapisan kayu criss-silang membeli perisai dek ib setiap daya tarikan lain, untuk memastikan kestabilan prestasi.

Add your comments
  Username Password
 • Format comments as