Not signed in (Sign In)

Vanilla 1.0 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

  • CommentAuthorqzz10011
  • CommentTimeDec 14th 2017
   

  Membina keperluan fungsional Bahan bumbung untuk landskap, landskap persekitaran bandar. Lapisan kalis air meliputi penanaman pokok tanaman dan pokok penanaman. Tumbuhan akar tusukan kuat, lapisan kalis air sebagai tambahan kepada rintangan tahan kakisan, tetapi juga mempunyai keupayaan anti-tusuk. Pemilihan polyethylene geomembrane (lipuhan dikimpal), membran lantai dek bawah tanah kayu PVC (lipuhan dikimpal), gegelung pewter, membran bitumen yang diubah suai anti-perakaran. bumbung untuk hiburan dan tapak perindustrian, seperti tarian

  permainan permainan bola, teahouse, padang pengeringan, bersiar-siar Taiwan. Lapisan kalis air harus diletakkan pada lapisan pelindung blok. Bahan kalis air tidak perlu melekat. Pemanjangan gegelung kurang menuntut, pelbagai lapisan boleh digunakan, tetapi juga kos bangunan dek komposit untuk kombinasi kalis air yang tegar-fleksibel.

  lapisan penebat bumbung terbalik pada lapisan kalis air di bawah amalan. Lapisan penebat untuk melindungi lapisan kalis air dari matahari, tetapi juga dari hujan ribut dan penyeksaan haba musim sejuk yang keras. Pilihan bahan kalis air sangat luas, tetapi khususnya pembinaan harus teliti dan teliti, untuk memastikan tidak ada kebocoran dalam panel pagar premade kehidupan berguna.

  Sekiranya kebocoran berlaku, sangat sukar untuk membaiki resapan dan penyambungan, dan seringkali ia perlu mematikan lapisan penebat dan lapisan penindasan, menyebabkan kesukaran dan pembaziran. 4, akuifer menyerupai kolam, tetapi air cetek, umumnya tidak melebihi 25 �M. Lapisan kalis air yang direndam dalam air selama bertahun-tahun, memerlukan bahan kalis air tahan air yang baik. Salutan poliuretana pilihan, salutan harga jubin siling yang digantung getah silikon, filem polimer Sheng Sheng (jahitan terma haba), polietilena geomembrane, gegelung logam timah, tidak boleh terpaku pada membran.

Add your comments
  Username Password
 • Format comments as