Not signed in (Sign In)

Vanilla 1.0 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

  • CommentAuthorqzz10011
  • CommentTimeDec 20th 2017
   

  Sisa hidroksil merujuk kepada jisim resin epoksi yang mengandungi 1 gram hidroksil gram. Penentuan hidroksil dua cara: Pertama, penentuan langsung kandungan hidroksil dalam resin epoksi; yang kedua ialah membuka kumpulan epoksi untuk membentuk kumpulan hidroksil, dan penentuan selanjutnya jumlah kandungan hidroksil. Kaedah bekas adalah berdasarkan kepada litium reka bentuk dinding luar rumah hidrida aluminium dan kumpulan yang mengandungi hidrogen yang aktif untuk prinsip tindak balas cepat dan kuantitatif, untuk penentuan langsung epoksi resin hidroksil, adalah kaedah yang lebih dipercayai.

  Kaedah terakhir ialah campuran asid anhidrida, pyridine dan campuran asid sulfurik asid reaksi asetilasi dan tindak balas resin epoksi untuk membentuk kumpulan hidroksil, dan kemudian menentukan jumlah kandungan hidroksil, dan kemudian dua kali ganda pengurangan epoksi, anda boleh mengukur cincin Kandungan hidroksil dalam resin oksigen adalah nombor hidroksil. Kumpulan bahan terbaik untuk lantai teras epoxy hydroxyl dan epoxy boleh dihidrogenkan dengan asid karboksilik. Kesamaan pengekspresian mungkin mewakili jumlah kandungan kumpulan hidroksil dan epoksi dalam resin. Titik pengembalian: Titik pelembap resin epoksi boleh mewakili berat molekul resin, jisim molekul relatif dengan titik pelembut yang tinggi besar, dan jisim molekul relatif titik pelembutan rendah adalah kecil.

  Klorin bukan organik terutamanya merujuk kepada ion klorida dalam resin. Kehadiran klorin bukan organik menjejaskan sifat elektrik resin yang sembuh. Kandungan organoklorin bolehkah anda menggunakan linoleum untuk berjalan keluar balkoni dalam resin menunjukkan kandungan bahagian klorohidrin dalam molekul yang tidak menutup reaksi cincin tertutup, dan kandungannya dikurangkan sebanyak mungkin. Jika tidak, pengawetan resin dan sifat produk sembuh akan terjejas. Kelikatan: Kelikatan resin epoksi adalah salah satu indeks yang paling penting dalam penggunaan sebenar resin epoksi. Suhu yang berbeza, kelikatan resin epoksi adalah berbeza, sifat alirannya akan berbeza. Kelikatan biasanya boleh diukur penjual sani-tred di malaysia dengan viskometer cawan, viskometer putaran, viskimer kapiler dan viskometer bola yang jatuh.

Add your comments
  Username Password
 • Format comments as