Not signed in (Sign In)

Vanilla 1.0 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

  • CommentAuthorqzz10011
  • CommentTimeMar 7th 2018
   

  Terdapat empat jenis sumber bunyi dalaman: bunyi bising, beberapa bangunan yang menghadap jalan, dan kerosakan yang sangat berat; kedua, bunyi pembinaan bandar dan kebisingan tapak pembinaan umumnya pagar kayu plastik putih melebihi 90 dB, sehingga 130 dB; Ketiga, kehidupan sosial dan tempat awam bunyi. Akhirnya, peralatan rumah secara langsung menyebabkan pencemaran bunyi dalaman. Untuk bunyi bising dalaman, tidak lebih daripada menyelesaikan masalah pengedap, dan kerana ia mesti dimeteraikan dari banyak aspek, sementara pengedap juga harus memberi perhatian kepada pengudaraan. Harus dikatakan bahawa bunyi bising harus menjadi projek yang sistematik, pilihan pintu dan tingkap hanya satu bahagian.

  Cara terbaik untuk berurusan dengan bunyi adalah untuk menutup pintu, sama ada tetingkap tunggal atau tetingkap double, meterai adalah yang paling penting. Kapasiti penyimpanan tong ditentukan oleh sekeping kayu yang paling pendek, manakala penebat bunyi ditentukan 84 Lumber Deck Railing Malaysia oleh pautan yang paling lemah. Dari tahap teknikal semasa, penggunaan tingkap plastik sebagai cara pengedap adalah program hiasan yang paling berkesan. Bagi mereka yang telah mengadopsi aloi aluminium, harus memastikan bahawa bingkai aluminium bersalut. Secara relatifnya, pengedap tingkap aluminium aloi lebih buruk daripada tingkap plastik. 2. Penebat bunyi tidak dimeterai pada baris, perlu melihat prestasi pengedap. Penggunaan kaca penebat di tingkap plastik adalah penyelesaian yang sangat berkesan kerana kebisingan sering tweeter, dan treble ditransmisikan dalam garis lurus. Kebanyakan kaca digunakan untuk refleksi, manakala kaca penebat boleh digunakan untuk menghapuskan bahagian yang tidak mencerminkan.

  Ia juga merupakan bagaimana untuk membina dek murah di sekeliling kolam di atas tanah cara yang lebih mudah untuk mengambil sebahagian daripada tenaga bunyi dengan menggunakan langsir tebal, tetapi ini bukan penyelesaian yang sangat berkesan. Untuk getaran bass dan bass, permaidani atau kapas menyerap bunyi boleh digunakan untuk mengurangkan kesannya ke pedalaman. Di pad kaki juga boleh mengurangkan getaran rasa getaran tertentu, sementara kasur tilam tilam juga lebih baik daripada menggunakan musim bunga Simmons. Sesetengah kaedah rawatan dinding boleh digunakan untuk mencapai kesan penebat bunyi, sebagai contoh, sesetengah rumah diperbuat daripada dinding bata yang ringan, bahan kedap ini miskin, jika kesan bunyi jalan raya sangat besar, anda boleh dinding di tepi jalan Untuk melakukan keluli ringan ditambah papan gypsum, sandwic kapas menyerap kontraktor pagar plastik kayu bunyi dalaman, untuk sebahagian besar, untuk menyelesaikan masalah penebat bunyi.

Add your comments
  Username Password
 • Format comments as