Not signed in (Sign In)

Vanilla 1.0 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

  • CommentAuthorqzz10011
  • CommentTimeMar 7th 2018
   

  Tambah lapisan kalis bunyi untuk membuat dinding kalis bunyi Sekarang kebanyakan rumah dibina struktur, dinding sub-rumah adalah dinding kosong, dinding sub-isi rumah jika dinding berongga atau majoriti pelekap luar luaran Indonesia bata berongga tidak dapat memenuhi keperluan bunyi rumah tangga , dan beberapa sub-isi rumah di dinding bilik tidur utama, tidak ada privasi, Serius menjejaskan kehidupan biasa pemilik.

  Kebisingan di sebelahnya biasanya disebabkan oleh bercakap di waktu malam atau televisyen. Dinding tidak penebat bunyi tidak mengerikan, hanya perlu menambah dinding di luar dinding boleh menjadi kalis bunyi, dinding kalisap panel sandwic pelekat luaran boleh menjadi struktur cahaya keluli cahaya, dipenuhi dengan serat kapas serat poliester, keel di luar penggunaan PANHOO polyester fiber panel penyerap bunyi boleh, Untuk memastikan bahawa permukaan luar dan meningkatkan jumlah penebat bunyi, permukaan boleh menggunakan papan gypsum, struktur ini dapat memenuhi kebanyakan keperluan bunyi bising, sudah tentu, mengambil sehingga 8- 12 cm ruang.

  Sesetengah isi rumah Lapisan Laminate Plastik Mengenai Dek Kayu yang Ada mempunyai bilik yang lebih kecil dan tidak mahu kehilangan ruang. Kami berharap terdapat bahan yang dipasang pada dinding untuk tujuan penebat bunyi. Malah, jika kapas penebat bunyi digunakan secara langsung, penebat bunyi jelas akan berlaku. Jika anda menggunakan sistem dinding penebat bunyi, pada dasarnya gazebo persegi dengan wpc suara di depan dan bunyi TV boleh dipisahkan sepenuhnya.

Add your comments
  Username Password
 • Format comments as