Not signed in (Sign In)

Vanilla 1.0 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

  • CommentAuthorqzz10011
  • CommentTimeMar 8th 2018
   

  Extrusion Die Surface Strengthening Treatment Industriell aluminium ekstrudering dør i ekstruderingskraften. Under høye temperaturforhold, og utsatt for sterk friksjon og slitasje. Selv om høykvalitets Hvordan Å Erstatte Gulvet I Sportsbåt varmebestandige verktøystål er valgt som støpematerialer, er deres ytelser som hardhet, slitestyrke og termisk utmattelsesmotstand fortsatt lav etter den tradisjonelle varmebehandlingen. Det resulterer ikke lenge i støpeformen, og på grunn av den lave overflatenes hardhet, er det lett å bruke, arbeidsflaten med gradvis reduksjon av overflatefinish og anti-adhesjonsytelse er dårlig, arbeid med lette nesebor med liten vedheft.

  Dette rutenettet resulterer i groping, riper og jevn riper på overflaten av den ekstruderte profilen, noe som har alvorlig innvirkning på T?mmer Terrassebord Fliser Liverpool aluminiumprofilens overflatekvalitet. Aluminiumekstruderen dør for å implementere riktig bord Industriell aluminiumekstruderingsdyne i ekstruderingstrykket. Under høye temperaturforhold, og utsatt for sterk friksjon og slitasje.

  Selv om valget av høykvalitets varmebestandig verktøystål for støpeformet materiale, men etter den tradisjonelle varmebehandlingen, er dens hardhet, slitestyrke og termisk utmattelsesresistens og andre egenskaper fortsatt ikke høy. Det resulterer ikke lenge i støpeformen, og på grunn av den lave plast terrassebord pris overflatenes hardhet, er det lett å bruke, arbeidsflaten med gradvis reduksjon av overflatefinish og anti-adhesjonsytelse er dårlig, arbeid med lette nesebor med liten vedheft.

  Dette rutenettet resulterer i groping, riper og jevn riper på overflaten av den ekstruderte profilen, noe som har alvorlig innvirkning på aluminiumprofilens overflatekvalitet. Passende overflateforsterkende behandling av aluminiumprofilens ekstruderingsdyne er en av de mest effektive metoder for å forbedre dysytelsen og forlenge levetiden. Gass nitrering er en tidlig mold overflate styrking behandlingsteknologi, men på grunn av nitriding en lang tid og sprø nitrid lag, for å forbedre livet til aluminium ekstrudering dø mindre effektiv. Kinas ekstrudering mold overflatebehandling kompositt isolasjonskort med kryssfiner for veggen over teknologi er fortsatt relativt bakover, og det er et stort gap sammenlignet med utenlandsk avansert vann.

Add your comments
  Username Password
 • Format comments as